TITULARITAT DEL PORTAL.
Per la mera utilització del portal navegant a través d’aquest, se li atribueix la condició d ‘ “Usuari” acceptant les condicions incloses en aquest avís legal. L’Usuari es compromet a llegir atentament les Condicions d’ús cada vegada que s’utilitzi el portal, ja que aquest pot contenir modificacions des de la seva última visita.

CONDICIONS D’ÚS.
La Masia Sora es reserva el dret d’efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes al seu Portal, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través de la mateixa com la forma en què aquests apareguin presentats o localitzats.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL.
Queda totalment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts de La Masia Sora sense consentiment exprés i per escrit. La utilització no autoritzada d’aquests continguts donarà lloc a les responsabilitats legalment establertes.

L’Usuari es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis que La Masia Sora ofereix, en particular quan publiqui imatges, de les que assegura tenir drets per al seu ús.

COMUNICACIONS.
A l’efecte d’aquestes Condicions d’ús i per a qualsevol comunicació precisada entre La Masia Sora i l’Usuari, podrà dirigir-se per e-mail mitjançant info@lamasiasora.com

ÚS DADES PERSONALS
Les dades personals facilitades a La Masia Sora s’utilitzaran per:

    • Possibilitar el manteniment, desenvolupament i gestió de la relació negocial formalitzada per la contractació de productes i / o serveis a través d’aquest Lloc Web. Les dades tractades amb aquesta finalitat es conservaran mentre es mantingui aquesta relació de negoci i, un cop finalitzada aquesta, durant els terminis de conservació i de prescripció de responsabilitats legalment previstos.
    • Atendre les sol·licituds d’informació i / o consultes efectuades per l’Usuari. Les dades tractades amb aquesta finalitat es conservaran durant els terminis de conservació i de prescripció de responsabilitats legalment previstos.
    • Mantenir informat a l’Usuari, fins i tot per mitjans electrònics, sobre els productes, serveis i novetats de La Masia Sora. Les dades tractades amb aquesta finalitat es conservaran fins al moment en què l’Usuari retiri el seu consentiment. Si l’Usuari no consent el tractament de les seves dades amb aquesta finalitat, haurà de marcar la casella habilitada a aquest efecte en el lloc web.

CATEGORIA DE DADES
Entre les categories de dades que tracta La Masia Sora i durant la prestació dels serveis sol·licitats es podran tractar dades identificatives, i altres com a dades de geolocalització. La funció de geolocalització dependrà dels equips terminals (ordinador, telèfon mòbil, tablet, etc.) utilitzats pel Usuaris en connexió amb aquests serveis. Dit això, el tractament d’aquesta dada de caràcter personal (geolocalització) serà realitzat per aquelles empreses (Apple Inc., Google Inc., etc.) que presten els serveis relacionats amb el sistema operatiu dels equips terminals usats per l’Usuari. L’Usuari serà l’encarregat d’activar o desactivar la funció de geolocalització segons les característiques del seu equip terminal o dispositiu. L’Usuari haurà de consultar la política de privacitat de les empreses indicades anteriorment així com les condicions de la funció de geolocalització i donar el seu consentiment exprés al tractament d’aquesta dada. També es podran tractar altres categories especials de dades que els Usuaris podran intercanviar, entre Viatgers i Propietaris en les seves comunicacions per facilitar la seva relació, i del qual el responsable del seu tractament és el mateix Propietari a l’efecte dels inclosos en aquesta plataforma.

TRACTAMENT DE LES DADES PERSONALS.
La Masia Sora comunica a l’usuari que les dades personals facilitades en la reserva queden recollides en un fitxer automatitzat el responsable del qual és La Masia Sora la finalitat del qual és emmagatzemar i administrar dades dels clients que han contractat els serveis. Amb l’acceptació de la present política de privacitat i de cookies i les Condicions d’ús del LLOC web, La Masia Sora podrà enviar comunicacions comercials (incloses ofertes, promocions, anuncis, notícies o altra informació promocional o de màrqueting) als usuaris, que atorguen així el seu consentiment exprés per rebre-les.

Tot usuari de lamasiasora.com té dret a sol·licitar, accedir, rectificar o cancel·lar les seves dades de caràcter personal; per exercir aquests drets cal enviar un correu electrònic sol·licitant dita informació, correcció o anul·lació a la següent adreça: info@lamasiasora.com.

CONTRACTACIÓ ELECTRÒNICA
El contracte de reserva es fa exclusivament pels correus electrònics enviats entre les parts, guardant-se el contingut en una base de dades no accessible per l’usuari.

L’ús del servei de reserves de La Masia Sora implica la conformitat del client amb les condicions exposades.

Per altra banda, en aquesta pàgina també trobareu tota la informació relacionades amb les cookies de la web.